Saltar al contenido

Casa Alle

mayo 29, 2023

Consulta Disponibilidad (Check Availability)


Bine ați venit la Casa Alle, casa ta departe de casă în frumoasa localitate Eşelniţa, România. Situată pe Dunării nr 280B, locul nostru de cazare îți oferă o experiență unică în care confortul și natura se întâlnesc pentru a-ți oferi momente de neuitat.

Locație Privilegiată

Înconjurat de frumusețea peisajului muntos și liniștea fluviului Dunărea, Casa Alle te introduce într-un mediu natural incomparabil. Locul nostru de cazare este situat la câțiva pași de plajă și la doar 25 km de Porțile de Fier I, permițându-ți să explorezi ușor minunile regiunii.

Dotări Moderne

La Casa Alle, ne străduim să-ți oferim tot ce ai nevoie pentru o ședere confortabilă și relaxantă:

  • Camere Primitoare: Camerele noastre sunt concepute pentru confortul tău, oferindu-ți un refugiu liniștit după o zi de explorare. Echipate cu aer condiționat, TV cu ecran plat și zonă de relaxare, îți garantăm o ședere plăcută.
  • Bucătărie Comună: Simte-te ca acasă în bucătăria noastră comună, unde poți pregăti propriile mese și poți împărtăși momente speciale cu alți oaspeți.
  • Piscină în Aer Liber: Răcorește-te și bucură-te de soare în piscina noastră în aer liber, locul perfect pentru relaxare și distracție.
  • Serviciu de Plajă Privată: Îmbracă-ți costumul de baie și bucură-te de apele cristaline ale Dunării de la plaja noastră privată, unde poți savura momente de liniște și distracție în familie.

Atentie Personalizată

Echipa noastră amabilă este întotdeauna disponibilă pentru a te ajuta și pentru a te asigura că ai o ședere de neuitat la Casa Alle. De la informații turistice până la recomandări locale, suntem aici pentru a face experiența ta excepțională.

Rezervă-ți Șederea la Casa Alle

Experimentează frumusețea și ospitalitatea din Eşelniţa rezervând-ți șederea la Casa Alle. Cu locația sa convenabilă, dotările moderne și atenția excepțională, îți garantăm o experiență unică în inima României. Rezervă chiar astăzi și începe să creezi amintiri de neuitat la Casa Alle!

Notă: Opiniile și evaluările menționate sunt mărturii reale ale oaspeților noștri.

Întrebări Frecvente

Oferiți serviciu de transfer de la aeroport? În prezent, nu oferim serviciu de transfer de la aeroport, dar te putem ajuta să organizezi transportul dacă este necesar.

Este disponibil Wi-Fi în toate camerele la Casa Alle? Da, oferim Wi-Fi rapid și gratuit în toate camerele noastre și în zonele comune, pentru a te putea menține conectat în orice moment.

Se acceptă animale de companie la Casa Alle? Din păcate, nu permitem animale de companie în locul nostru de cazare din motive de confort și siguranță pentru toți oaspeții noștri.