Saltar al contenido

Villa Orbanici

junio 2, 2023

Consulta Disponibilidad (Check Availability)


Smještena u šarmantnom mjestu Orbanići, Hrvatska, Vila Orbanici nudi izvanredno iskustvo smještaja za one koji traže luksuz i udobnost u mirnom okruženju. S privatnim bazenom, prostranim vrtom i širokim spektrom pogodnosti, ova vila od 200 m² savršeno je mjesto za opuštanje i uživanje u nezaboravnim odmorima.

Glavne Značajke

  • Veličina i Udobnost: Sa 3 prostrane spavaće sobe i 2 dobro opremljena kupaonica, ova vila nudi prostran prostor za do 6 osoba, osiguravajući udoban boravak za cijelu obitelj ili skupinu prijatelja.
  • Udobnosti i Pogodnosti: S privatnim bazenom, potpuno opremljenom kuhinjom, TV-om s kabelskim programima i besplatnim WiFi-jem, gosti imaju sve što im je potrebno za opuštajući boravak.
  • Okolina i Aktivnosti: Uz obližnje plaže, mogućnosti za ronjenje, vožnju bicikla i planinarenje, kao i dječje igralište na samom posjedu, Vila Orbanici nudi mnoge mogućnosti za zabavu i aktivnosti na otvorenom.

Pitanja i Odgovori

Kakve su vrste soba dostupne u Vili Orbanici?

Gosti u Vili Orbanici mogu birati između različitih vrsta soba, uključujući obiteljske sobe i sobe s dva kreveta.

Koliko je udaljena Vila Orbanici od centra Orbanića?

Vila Orbanici udaljena je 950 metara od centra Orbanića. Sve udaljenosti izračunate su u zračnoj liniji, a stvarna udaljenost može varirati.

Koje su smjernice za prijavu i odjavu u Vili Orbanici?

Gosti mogu provjeriti u Vili Orbanici od 10:00 sati, dok je odjava do 14:30 sati.

Koliko košta boravak u Vili Orbanici?

Cijene boravka u Vili Orbanici mogu varirati ovisno o datumima boravka i uvjetima hotela. Molimo odaberite svoje datume kako biste vidjeli točnu cijenu.

Ima li restoran unutar Vile Orbanici?

Da, Vila Orbanici ima restoran nazvan “Colibri” koji nudi raznovrsne gastronomske delicije.

Koji su dostupni sadržaji i aktivnosti u Vili Orbanici?

Vila Orbanici nudi različite aktivnosti poput planinarenja, ronjenja, vožnje bicikla, tirolesa, kao i opuštanja na privatnoj terasi ili u vrtu s bazenom.

Ovo su samo neka od pitanja koja gosti mogu imati prilikom rezervacije ili boravka u Vili Orbanici, a naša stručna recepcija uvijek je tu da pruži dodatne informacije i podršku.