Saltar al contenido

Karavos Hotel

enero 26, 2023

Consulta Disponibilidad (Check Availability)


Καλώς ήρθατε στη διαμονή μας στην Πορταριά, Ελλάδα, που βρίσκεται στον εθνικό δρόμο Πορταριάς-Ζαγοράς. Το VENUS GUESTHOUSE σας προσφέρει μια μοναδική εμπειρία σε ένα εντυπωσιακό ορεινό περιβάλλον, όπου μπορείτε να χαλαρώσετε και να απολαύσετε τη φύση στο έπακρο.

Δωμάτια

Τα άνετα δωμάτιά μας είναι σχεδιασμένα για να σας προσφέρουν ένα φιλόξενο και χαλαρωτικό περιβάλλον. Απολαύστε την ιδιωτικότητα και την άνεση που χρειάζεστε κατά τη διαμονή σας στην Πορταριά.

Πλήρως Εξοπλισμένη Κουζίνα

Προετοιμάστε τα δικά σας γεύματα στην πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα μας, που περιλαμβάνει ό,τι χρειάζεστε για να μαγειρέψετε νόστιμες συνταγές με φρέσκα τοπικά υλικά.

Δραστηριότητες στην Υπαίθρια Φύση

Εξερευνήστε την περιοχή γύρω από την Πορταριά συμμετέχοντας σε δραστηριότητες όπως πεζοπορία, σκι και ποδηλασία. Απολαύστε τη φύση στο έπακρο ενώ βυθίζεστε σε εντυπωσιακά τοπία και πανοραμικές θέας.

Δημοφιλείς Υπηρεσίες

  • Δωρεάν Πάρκινγκ
  • Δωρεάν WiFi σε όλο το κατάλυμα
  • Οικογενειακά Δωμάτια
  • Πρωινό διαθέσιμο
  • Μεταφορά προς/από το αεροδρόμιο (με επιπλέον χρέωση)
  • Αποδεχόμαστε κατοικίδια (ενδέχεται να υπάρξουν χρεώσεις)

Αξιολογήσεις Επισκεπτών

“Η διαμονή μας ήταν απλά τέλεια. Το κατάλυμα είναι άψογα καθαρό και καλά εξοπλισμένο, και η τοποθεσία είναι ιδανική για να εξερευνήσετε την ορεινή περιοχή του Πηλίου. Σίγουρα θα επιστρέψουμε!”

Συχνές Ερωτήσεις

Προσφέρεται πρωινό; Ναι, έχουμε διαθέσιμες επιλογές πρωινού για τους επισκέπτες μας.

Αποδέχονται κατοικίδια; Ναι, αποδεχόμαστε κατοικίδια με επιπλέον χρέωση.

**Υπάρχει δια