Saltar al contenido

Appartement Zee en Duinzicht

enero 25, 2023

Consulta Disponibilidad (Check Availability)


Welkom bij Appartement Zee en Duinzicht 78, een knusse accommodatie gelegen in het prachtige kustplaatsje Katwijk aan Zee, met uitzicht op zee en een uitstekende locatie op slechts 500 meter van het strand van Noordwijk aan Zee. Dit charmante appartement biedt moderne voorzieningen en een ontspannen sfeer voor een onvergetelijk verblijf aan de Nederlandse kust.

Locatie

Gelegen aan Rijnmond 78, op de tweede verdieping, biedt Appartement Zee en Duinzicht 78 een ideale locatie om te genieten van de natuurlijke schoonheid en buitenactiviteiten die de Nederlandse kust te bieden heeft. Van strandwandelingen tot spannende fietstochten, hier vind je de perfecte setting voor een strandvakantie.

Charmante Accommodatie

Het appartement beschikt over een eigen terras met uitzicht op de stad, drie comfortabele slaapkamers, een gezellige woonkamer en een volledig uitgeruste keuken met alle gemakken van thuis. Geniet van een goede nachtrust in de extra lange bedden, ontspan op de comfortabele bank of geniet van een heerlijke zelfbereide maaltijd aan de eettafel.

Hoogtepunten van de Diensten

  • Gratis WiFi: Blijf tijdens je verblijf verbonden met onze gratis WiFi.
  • Parkeren: Beschikbaar in de nabije omgeving tegen een extra vergoeding.
  • Volledig Uitgeruste Keuken: Bereid je favoriete maaltijden in het comfort van je eigen ruimte.
  • Terras en Balkon: Geniet van het prachtige uitzicht vanaf onze buitenruimtes.
  • 24-uurs Receptie: Ons meertalige personeel staat altijd voor je klaar om te helpen.

Activiteiten en Entertainment

Met een verscheidenheid aan activiteiten om uit te kiezen, van ontspannende dagen op het strand tot spannende watersporten, is er altijd iets leuks te doen in de buurt van Appartement Zee en Duinzicht 78. Bovendien is er een speeltuin beschikbaar voor de kleintjes.

Veelgestelde Vragen

Bieden jullie parkeergelegenheid aan? Ja, er is openbare parkeergelegenheid beschikbaar in de nabije omgeving tegen een extra vergoeding.

In welke talen spreekt het receptiepersoneel? Ons personeel spreekt Duits, Engels en Nederlands, waardoor een vlotte communicatie tijdens je verblijf wordt gegarandeerd.

Geniet van een onvergetelijke strandvakantie bij Appartement Zee en Duinzicht 78. We kijken ernaar uit om je binnenkort te verwelkomen!