Saltar al contenido

Созополски Перли

junio 2, 2023

Consulta Disponibilidad (Check Availability)


Sozopoli Hills Todorov Apartments B15, разположен на улица Фокея 10, Созопол, България, е чаровен апартамент, който предлага удобен и релаксиращ престой. Една от изключителните характеристики на този апартамент е балконът с изглед към басейна, който предоставя възможност на гостите да се насладят на прекрасни гледки, докато се отпускат на открито.

Апартаментът е оборудван с всички необходими удобства за приятен престой. Той разполага с напълно оборудван кухненски бокс, който позволява на гостите да приготвят собствени хранителни припаси и да ги насладят на откритото място за хранене. Също така, разполага с кабелна телевизия и самостоятелна баня с душ и сешоар.

Гостите имат достъп до разнообразни удобства и занимания. Могат да играят билярд или тенис на маса в апартамента, което осигурява допълнително забавление. Освен това, районът е популярен за колоездене, така че гостите могат да изследват околната местност активно.

Често задавани въпроси за Sozopoli Hills Todorov Apartments B15

Въпрос: Какви удобства предлага апартаментът?
Отговор: Апартаментът е оборудван с напълно оборудван кухненски бокс, кабелна телевизия, самостоятелна баня с душ и сешоар. Също така предлага балкон с изглед към басейна.

Въпрос: Има ли възможности за забавления в апартамента?
Отговор: Да, гостите могат да се забавляват с игри като билярд и тенис на маса, които са налични в апартамента.

Въпрос: Може ли да се готви в апартамента?
Отговор: Да, апартаментът разполага с напълно оборудван кухненски бокс, което позволява на гостите да приготвят и насладят се на собствените си хранителни припаси.

Въпрос: Има ли външно място за хранене?
Отговор: Да, апартаментът предлага открито място за хранене, където гостите могат да се насладят на храната си на свеж въздух.

Въпрос: Подходящ ли е районът за колоездене?
Отговор: Да, районът около апартамента е популярен за колоездене, което дава възможност на гостите да изследват местността активно.

Въпрос: Какъв е изгледът от балкона на апартамента?
Отговор: Балконът на апартамента предлага красив изглед към басейна, където гостите могат да се насладят на релаксиращи моменти на открито.